NOSALTRES

QUI SOM 

CONCEPTE MULTIDISCIPLINAR PER A LA TEVA SALUT INTEGRAL

Som amb un concepte multidisciplinari que abastem tot allò relacionat amb la salut i el benestar, mitjançant l'entrenament, la nutrició i la fisioteràpia per així poder oferir la millor de les solucions. Realitzem tots els serveis de forma tant presencial com en línia, per facilitar al màxim que puguis gaudir dels nostres serveis i triïs el format que s'adapti millor a les teves circumstàncies particulars.

Equip tinocoach

COMBATENT EL SEDENTARISME

Imagen tino

MÉS DE 10 ANYS TRANSFORMANT VIDES

Comptem amb més de 10 anys d'experiència al mercat i adaptant-nos constantment als canvis i necessitats dels clients, per oferir la millor experiència amb resultats assegurats mitjançant els nostres casos d'èxit. Creiem en una societat més activa per així reduir la despesa en sanitat derivada de la problemàtica del SEDENTARISME i els seus ja coneguts factors de risc, el secret està en l'equilibri entre entrenament per poder moure'ns eficientment ja que el nostre cos està dissenyat per moure's i la nutrició , perquè el nostre cos tingui les necessitats energètiques adequades i de més qualitat.

Imagen tino

REDEFININT LA QUALITAT DE VIDA

ENTRENAMENT PER A TOTS

Ens apassiona ajudar les persones a aprendre a entrenar, moure's, a més d'ajudar a reduir dolors i alhora obtenir una major qualitat de vida, per voluntat pròpia. Treballem amb tota mena de població des de joves a persones grans amb qualsevol objectiu.

Volem que la vida saludable formi part del teu estil de vida amb entrenament i nutrició alhora que puguis gaudir de la vida sense privar-te dels teus capricis.